Bouwbegeleiding

Alles verloopt vlekkeloos met Ohn

Wilt u graag dat uw bouwproject vlekkeloos verloopt? Kies dan voor bouwbegeleiding van Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV. Wij helpen u van het begin tot het einde bij uw bouwproject. Een ervaren bouwmanager zorgt ervoor dat alles in goede banen geleid wordt. Zelfs complexe projecten worden op deze manier een succes door onze bouwbegeleiding. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bouwbegeleiding

Het project geregeld door één partij

Door te kiezen voor bouwbegeleiding van Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV hoeft u nog maar een bedrijf in te schakelen dat alles coördineert. Wij kunnen het gehele team voor u samenstellen als u dat wilt. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw budget en kwaliteit. Daarnaast bieden wij u onafhankelijke bouwbegeleiding. Onze bouwbegeleiders helpen u dan ook van begin tot oplevering. Op deze manier kunt u altijd rekenen op vakkundig advies wanneer dit nodig is.

Bouwbegeleiding voor particulieren en ondernemers

Inmiddels hebben wij een uitgebreide klantenkring opgebouwd. Wij bieden niet alleen zakelijke klanten bouwbegeleiding aan. Ook voor de particulier staan wij graag klaar. Geen project is ons te groot of te klein. Zo begeleiden wij u graag wanneer u uw woonhuis gaat (ver)bouwen, maar ook wanneer u graag een bedrijfspand wilt gebouwd hebben. Door onze ervaring weten wij precies wat hierbij komt kijken. Wij zullen er dan ook voor zorgen dat alles in orde komt.

Nog 5 redenen om voor ons te kiezen

  • Onafhankelijke bouwbegeleiding van het begin tot het einde
  • 1 aanspreekpunt tijdens het hele bouwproces
  • U profiteert van ruime kennis en ervaring
  • Wij helpen zowel particuliere als zakelijke klanten
  • Wij hanteren een heldere aanpak en scherpe tarieven

Graag wat meer informatie? Bel of mail ons

Zou u graag wat meer informatie ontvangen over onze werkwijze? Of zou u ons graag inschakelen voor bouwbegeleiding? In beide gevallen staan wij graag voor u klaar. U kunt telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar: 030-8781693. Wij staan u dan graag te woord. U kunt ook mailen info@ohnbouw.nl wanneer u dat liever doet. Wij zullen dan zo snel mogelijk op uw bericht terugkomen. Neem snel contact op en ontdek wat wij op het gebied van bouwbegeleiding voor u kunnen betekenen.