Bouwkundig Advies

Vakkundig advies bij elk project

Wanneer u bouwkundig advies wilt, dan zit u niet te wachten op iemand die alles mooier of juist slechter laat lijken. U wilt een bedrijf dat precies zegt wat het is en verstand van zaken heeft. Dat begrijpen wij bij Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u van vakkundig advies op maat voorzien. Wij kijken onafhankelijk naar uw bouwkundig project en geven u raad op basis van onze bevindingen. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onafhankelijk bouwkundig advies

Wilt u graag advies, dan wilt u natuurlijk iemand inschakelen die een eerlijk bouwadvies geeft. Bij Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV zit u dan goed. Onze bouwkundige adviseurs zijn niet alleen ervaren, maar ook nog eens onafhankelijk. Zij geven u bouwkundig advies waar u ook echt wat mee kunt. Ook vertellen zij het precies zoals het is: niet mooier, maar ook niet slechter. Zo weet u precies waar u aan toe bent op bouwkundig vlak. Wel zo prettig natuurlijk.

Particuliere en zakelijke klanten

Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV beschikt over een uitgebreide klantenkring. Zo voorzien wij graag particulieren van advies wanneer zij bijvoorbeeld een huis kopen. Op bouwkundig gebied kunnen wij tevens een inspectie uitvoeren om de staat van de woning te bekijken. Maar ook voor de zakelijke klant staan wij graag klaar. Zo kunnen wij u van bouwadvies voorzien wanneer u zelf woningen aan het bouwen bent of wanneer u op het punt staat om een bedrijfspand aan te schaffen.

Wat zijn onze 5 pluspunten

  • Wij bieden u eerlijk, onafhankelijk advies
  • Wij hebben ruime ervaring op bouwkundig vlak
  • Naast advies kunnen wij uw project ook begeleiden en keuringen uitvoeren
  • Uw wensen staan bij ons centraal
  • Wij hanteren een transparante werkwijze

Bouwkundig Advies

Wilt u graag contact opnemen

Wilt u graag advies ontvangen van ons? Of zou u juist eerst meer informatie willen ontvangen over onze mogelijkheden op bouwkundig vlak? Neemt u in beide gevallen gerust contact op. Wij staan graag voor u klaar. Telefonisch contact kunt u opnemen door te bellen naar: 030-8781693. Wilt u graag een e-mail zenden? Dan kan dit naar: info@ohnbouw.nl Wij zullen uw bericht dan zo spoedig mogelijk beantwoorden. Voor onafhankelijk bouwkundig advies moet u bij Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV zijn.