Bouwkundig adviesbureau

Professioneel advies bij elk project

Wanneer u een bouwkundig adviesbureau inschakelt, dan wilt u voor iemand gaan die u precies vertelt hoe de zaken ervoor staan. Ook wilt u een adviesbureau dat kennis van zaken heeft. Bij Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV bent u dan op de juiste plek. Wij kunnen u van bouwkundig advies voorzien bij elk bouwproject. Door de kennis en ervaring die wij in huis hebben, kunnen wij u advies op maat geven. Hierbij kijken wij onafhankelijk naar uw situatie. Op basis van onze bevindingen geven wij u dan een gericht bouwadvies.

Bouwkundig adviesbureau

Onafhankelijk bouwkundig adviesbureau

Als bouwkundig adviesbureau geven wij onafhankelijk advies aan onze klanten. Wij maken de zaken niet mooier of slechter dan dat ze zijn. Ons adviesbureau vertelt u precies hoe het ervoor staat. U krijg bij ons dan ook bouwkundig advies waar u wat mee kunt. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent. En dat is voor u natuurlijk wel zo prettig.

Zowel particulieren als zakelijke klanten

Wij van Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV beschikken als adviesbureau over een uitgebreide klantenkring. Zo voorzien wij particuliere klanten graag van bouwkundig advies wanneer zij een woning aanschaffen of juist verkopen. Wij kunnen dan ook gelijk een keuring uitvoeren om de staat van het pand te bepalen. Ook ondernemers helpen wij graag. Zo kunnen wij u van dienst zijn wanneer u een bedrijfspand aanschaft. Waarvoor schakelt u ons in?

Onze 5 pluspunten op een rijtje

  • Wij voorzien u van eerlijk en onafhankelijk bouwkundig advies
  • Als adviesbureau hebben wij ruime ervaring met alle zaken die komen kijken bij bouwmanagement
  • Naast bouwadvies helpen wij u graag bij uw bouwproject of keuringen
  • Uw wensen staan bij Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV centraal
  • U profiteert bij ons van een heldere werkwijze en aantrekkelijke tarieven

Graag wat meer informatie ontvangen?

Wilt u graag direct ons adviesbureau inschakelen voor bouwkundig advies op maat? Of zou u eerst wat meer informatie willen ontvangen over ons en onze werkwijze? U kunt in beide gevallen ons altijd mailen of bellen. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 030-8781693. U kunt ook mailen naar: info@ohnbouw.nl. Onze medewerkers komen dan zo snel mogelijk op uw bericht terug. Waarbij kan ons bouwkundig adviesbureau u helpen?