Bouwkundig rapport

Schakel dé expert in

Bent u van plan een pand aan te schaffen of te verkopen, dan adviseren wij om een bouwkundig rapport te laten opstellen. Op deze manier krijgt u direct een duidelijk beeld van de staat van het (bedrijfs)pand. Ook weet u of de vraagprijs redelijk is of juist niet. Dankzij de kennis waarover wij bij Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV beschikken, kunnen wij elke keuring op bouwkundig vlak uitvoeren. Op basis hiervan stellen wij een rapport op, dat aan de eisen van verschillende organisaties voldoet.

Bouwkundig rapport voor iedere keuring

Waarvoor u ook een bouwkundig rapport wilt laten opstellen, wij zijn u graag van dienst. Zo maken wij graag een bouwkundig rapportage op na een keuring bij de koop of verkoop van een pand. Daarnaast kunnen wij ook rapport opstellen bij een gedeeltelijke keuring. Denkt u hierbij aan het inspecteren van een dak of het keuren van een vloer. Wij werken voor zowel particulieren als ondernemers. Ook voor u staan wij dus graag klaar.

Onafhankelijk uw pand gekeurd

Wanneer u een bouwtechnische keuring laat uitvoeren, dan wilt u iemand inschakelen die u precies vertelt wat de staat van het pand is. Iemand met kennis van zaken en die de zaken niet mooier of juist slechter laat lijken. Wij van Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV zijn dan uw adres. Wij maken een rapport dat geheel onafhankelijk is en precies uitlegt hoe de zaken ervoor staan. U krijgt eerlijk te horen hoe het pand er op bouwkundig vlak voor staat.

Dé 5 pluspunten van Ohn

  • Onze bouwkundig rapportages worden door verschillende instanties erkend, waaronder de Nationale Hypotheek Garantie
  • Wij werken voor zowel particulieren en ondernemers
  • Wij stellen een helder rapport op met tekst en foto’s
  • Onze keuringen zijn visueel en brengen geen schade toe aan het pand
  • Door onze jarenlange ervaring kunnen wij elke keuring voor u uitvoeren

Bouwtekening

Graag meer weten? Neem contact op

Zou u graag meer informatie willen over keuringen op bouwkundig vlak? Of zou u willen dat wij een rapport voor u opstellen? In beide gevallen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 030-8781693. Onze medewerkers staan u dan graag te woord. Stuurt u liever een e-mail? Dan kan dit naar: info@ohnbouw.nl. Waarvoor laat u door Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV een bouwkundig rapport opstellen?