Bouwmanagement

Dé specialist voor al uw bouwkundige projecten

Wanneer u wilt dat een bouwproject vlekkeloos verloopt, dan kiest u voor OHN Bouwmanagement. Wij zijn al jarenlang actief in deze branche. Als bedrijf weten wij precies wat er komt kijken bij bouwmanagement. Wij zorgen ervoor dat uw bouwproject naar wens verloopt. Ook kunnen wij diverse andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan bouwkundige keuringen en het geven van advies.

Bouwmanagement

Laat u compleet ontzorgen

Werkzaamheden zoals (ver)bouwen en slopen kunnen ingewikkeld zijn. Laat u geheel ontzorgen door te kiezen voor bouwmanagement van Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV. Dankzij de strakke sturing van onze ervaren bouwmanagers kunnen uw bouwprojecten op tijd en met succes opgeleverd worden. Wij houden rekening met de kwaliteit van het project, maar ook het budget en het tijdsbestek wordt niet uit het oog verloren. Met onze ervaring in bouwmanagement kunnen wij uw belangen als opdrachtgever behartigen.

Voor particulier en zakelijke klanten

Wij begeleiden zowel particulieren als ondernemers bij hun verbouwing. Zo kunt u ons inschakelen voor bouwmanagement van bijvoorbeeld een te bouwen woning. Wij zorgen er dan voor dat alles in goede banen geleid wordt. U hoeft zich nergens meer zorgen over te maken. Ook zakelijke klanten helpen wij graag bij bouwmanagement. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand gebouwd wordt en dat alles naar wens verloopt. Voor elk project, groot of klein, moet u bij ons zijn.

5 redenen waarom u ons kiest

  1. Begeleiding van A tot Z door een ervaren bouwmanager
  2. Wij bieden u jarenlange ervaring en kennis
  3. Door voor ons bouwmanagement te kiezen, weet u zeker dat uw project vlekkeloos verloopt
  4. Wij hanteren een heldere aanpak, waardoor u precies weet waar u aan toe bent
  5. Wij houden rekening met uw wensen

Hulp nodig bij bouwmanagement?

Wilt u graag wat meer weten over hoe wij u van dienst kunnen zijn? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar. Telefonisch kunt u ons bereiken door te bellen naar: 030-8781693. Onze medewerkers staan u met plezier te woord. Zendt u liever een e-mail? Dan kan dit naar: info@ohnbouw.nl. Wij zullen u dan zo snel mogelijk een antwoord sturen. Wat kunnen wij op het vlak van bouwmanagement voor u betekenen?