Bouwtechnische keuring

Onafhankelijk keuring door Ohn

Wanneer u een woonhuis verkoopt of koopt, dan raden wij van Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV u aan om een bouwtechnische keuring uit te laten voeren. Zo krijgt u meteen een duidelijk inzicht van de staat van het pand. U weet dan direct of de vraagprijs redelijk is voor dit pand of niet. Dankzij de ervaring die wij in huis hebben, zijn wij in staat om diverse bouwtechnische keuringen uit te voeren. Op basis van de keuring stellen wij een rapportage op, die voldoet aan de normen van het Nationale Hypotheek Garantie.

Voor elke bouwtechnische keuring

Welke bouwtechnische keuring u ook gedaan wilt hebben, wij kunnen u van dienst zijn bij Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV. Wij voeren graag de keuring uit bij de aanschaf of de verkoop van een woning. Daarnaast kunnen wij ook gedeeltelijke bouwtechnische keuringen voor u verzorgen. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een dakinspectie voor u doen of juist alleen een vloer keuren. Voor de koop van een woonhuis kunt u ook kiezen voor een meeloopkeuring. Deze goedkoper is dan de standaardprocedure voor het keuren. U ontvangt dan alleen geen rapport.

Bouwtechnische keuring

Particulieren en ondernemers

Wij staan klaar voor particulieren en zakelijke klanten. Wilt u een bedrijfspand of juist woonhuis aanschaffen, dan bent u bij Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV aan het juiste adres voor een bouwtechnische inspectie. Wij bekijken de staat van het pand en maken eventueel een rapport. De inspectie wordt hierin met foto’s en tekst omschreven. Daarnaast wordt de keuring visueel gedaan. Er wordt dus geen schade aan het pand toegebracht.

Dé 5 pluspunten van ons bedrijf

  • Onze bouwtechnische rapportages worden door verschillende organisaties erkend
  • Dankzij de kennis en ervaring die wij in huis hebben, kunnen wij elke keuring naar uw wensen uitvoeren
  • Wij zijn hét adres voor particulieren en ondernemers
  • U vindt bij ons een heldere werkwijze en scherpe tarieven
  • Ook voor passend advies kunt u bij ons terecht

Meer informatie? Neem contact op

Wilt u dat wij een bouwtechnische inspectie uitvoeren voor u? Of zou u graag wat meer informatie willen over wat er komt kijken bij een keuring? Neem dan gerust contact op. Wij vertellen u met plezier meer over ons bedrijf en onze werkwijze. U kunt ons mailen: info@ohnbouw.nl Wij zullen dan spoedig reageren. Telefonisch zijn we te bereiken op nummer: 030-8781693. Laat uw bouwtechnische keuring ook uitvoeren door Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV.