Bouwkundig adviesbureau Breukelen

Eén bedrijf voor al uw werkzaamheden

Wanneer u een bouwkundig adviesbureau in Breukelen zoekt, dan staan wij van Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV graag voor u klaar. Of u nu iemand nodig heeft voor het maken van een bouwkundig rapport of voor het uitvoeren van een bouwkundige keuring, wij zijn uw adres in Breukelen. Dankzij de kennis waarover wij beschikken, weten wij precies waar wij op moeten letten. Op die manier hebben we al vele klanten tevreden kunnen stellen. Bent u de volgende?

Wij ontzorgen u helemaal

Bouwprocessen zijn complex en brengen de nodige risico’s met zich mee. Om alles in goede banen te leiden, is een ervaren projectmanager een vereiste. Onze bouwmanagers kunnen u in Breukelen de juiste begeleiding bieden en u van advies voorzien. De managers van ons bouwkundig adviesbureau leveren kwaliteit. Hierbij verliezen ze uw wensen en uiteraard ook uw budget niet uit het oog. Naast bouwbegeleiding houden wij ons ook bezig met plantoetsing, de Europese aanbesteding, het installatieconcept, de contractbewaking en de risicobeheersing.

Bouwkundig adviesbureau Breukelen

Uw wensen, onze uitdaging

Klanttevredenheid vinden wij zeer belangrijk bij Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV. Wij zijn dan ook pas tevreden wanneer onze opdrachtgever in bijvoorbeeld Breukelen dat ook is. Op verschillende manieren doen wij er alles aan op u zo optimaal van dienst te zijn. Zo hanteren wij een heldere werkwijze, waardoor u altijd weet wat u kunt verwachten. Ook neemt een medewerker van bouwkundig adviesbureau altijd voordat wij aan het werk gaan uw wensen met u door.

5 redenen waarom u voor ons kiest

In Breukelen is er ook een ander bouwkundig adviesbureau waarvoor u kunt kiezen. Waarom zou u dan juist voor ons gaan? Simpel. Omdat wij als bouwkundig adviesbureau in Breukelen u het volgende te bieden hebben:

    1. Onafhankelijk advies bij alle bouwkundige zaken
    2. Transparante aanpak, waardoor u precies weet waar u aan toe bent
    3. Een breed pakket aan werkzaamheden: van bouwkundige keuring tot VvE beheer
    4. Wij werken altijd volgens de laatste wetgeving
    5. Energiezuinig en duurzaam werken vinden wij belangrijk

 

Uw bouwkundig adviesbureau in Breukelen

Van het opstellen van een bouwkundig rapport tot vastgoed beheer, wij helpen u graag als bouwkundig adviesbureau. Zou u graag meer willen weten over wat er mogelijk is in Breukelen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag met u hoe wij u kunnen helpen. Wanneer u een e-mail wilt zenden naar ons, dan kan dit via: info@ohnbouw.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer: 030-8781693. Onze medewerkers staan u graag te woord. Wat kan ons bouwkundig adviesbureau in Breukelen voor u betekenen?