Bouwkundig adviesbureau Driebergen

Uw adres voor bouwmanagement

Wanneer u een bouwkundig adviesbureau in Driebergen wilt inschakelen, dan wilt u natuurlijk een bedrijf inschakelen met kennis van zaken. Dat begrijpen wij van Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV maar al te goed. Niet alleen hebben wij als bouwkundig adviesbureau de benodigde kennis en ervaring in huis. Ook blijven wij ons continu ontwikkelen en zijn wij op de hoogte van de laatste regels. Wij bieden u de kwaliteit waar u naar op zoek bent en dat voor een scherpe prijs. Kiest u ook voor ons in Driebergen?

Bouwkundig adviesbureau Driebergen

Wij voeren elke bouwkundige keuring uit

Bij ons bouwkundig adviesbureau bent u aan het goede adres wanneer u een bouwkundige keuring uit wilt laten voeren. Wij kunnen u diverse keuringen uit handen nemen dankzij de kennis die wij in huis hebben. Zo staan wij graag voor u klaar bij een bouwkundige keuring wanneer u uw huis wilt verkopen in Driebergen. Ook bent u bij ons op de juiste plek voor een inspectie van het dak of vloerkeuring. Wij weten precies waarop we moeten letten bij elke keuring. U kunt bij ons kiezen voor een keuring met bouwkundig rapport of zonder.

Complete ontzorging bij uw bouwproject

Ook voor bouwbegeleiding zit u bij ons bouwkundig adviesbureau in Driebergen goed. Tijdens het gehele bouwproces wordt u dan door een van onze bouwmanagers begeleid. U wordt compleet ontzorgd door ons. Ons bouwkundig adviesbureau neemt de leiding op zich. Dit doen wij voor zowel particulieren als ondernemers in Driebergen. Wij houden dan contact met alle uitvoerende partijen en zorgen ervoor dat uw klus geklaard wordt.

5 van onze pluspunten

  1. U profiteert bij ons van jarenlange ervaring en kennis als bouwkundig adviesbureau
  2. U kunt bij ons terecht voor onafhankelijk bouwkundig advies
  3. U vindt bij ons een breed dienstenpakket: van VvE beheer tot keuringen uitvoeren
  4. U staat altijd bij ons centraal
  5. U profiteert van een transparante werkwijze in Driebergen

Uw bouwkundig adviesbureau in Driebergen

Zou u graag willen weten wat wij op het vlak van vastgoed beheer voor u kunnen betekenen? Of heeft u nog andere vragen voor ons bouwkundig adviesbureau? Bel of mail ons dan gerust. Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn in Driebergen. Bel vandaag nog naar 030-8781693 of stuur ons een e-mail via info@ohnbouw.nl. Wij helpen u dan graag verder. Waarmee gaat ons bouwkundig adviesbureau in Driebergen voor u aan de slag?