Bouwkundig adviesbureau Maarssen

Dé expert in bouwmanagement

Wij van Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV zijn uw bouwkundig adviesbureau in Maarssen. Doordat wij jarenlange kennis en ervaring in huis hebben, kunnen wij u op het vlak van bouwmanagement uitstekend van dienst zijn. Wij kunnen u een breed pakket aan werkzaamheden uit handen nemen in Maarssen. Van vastgoed beheer tot het uitvoeren van diverse keuringen, wij helpen u graag. Waarvoor heeft u ons bouwkundig adviesbureau nodig?

Uw bouwkundig adviesbureau in Maarssen

U kunt bij ons terecht voor alles wat komt kijken bij bouwmanagement in Maarssen. Zo kan ons bouwkundig adviesbureau een bouwkundige keuring voor u uitvoeren bij de aanschaf of de verkoop van een woning. Maar wij helpen u ook graag met het volgende:

  • Hulp bij het opstellen van een bouwkundig rapport na een bijvoorbeeld een keuring
  • Advies over onderhoud, brandveiligheid en bouwkundige zaken
  • Bouwbegeleiding voor zowel zakelijke als particuliere klanten
  • Bouwmanagement door ervaren bouwmanagers
  • Bouwcoördinatie

Bouwkundig adviesbureau Maarssen

U staat bij ons centraal

Bij ons bouwkundig adviesbureau vinden wij het erg belangrijk dat u tevreden bent met het eindresultaat. Dan pas zijn wij dat ook. Daarom doen wij graag die stap extra voor u in Maarssen. Vooraf nemen wij alles goed met u door. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten en wat het kostenplaatje is. Wij zorgen ervoor dat de werkzaamheden ook naar wens worden uitgevoerd. Kiest u voor ons bouwkundig adviesbureau in Maarssen, dan komt u achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Ook uw adres vastgoed beheer

Ons bouwkundig adviesbureau kan u niet alleen helpen bij het begeleiden van bouwkundige projecten en advies hierover geven. Ook wanneer u een adres zoekt voor VvE beheer, dan staan wij graag voor u klaar in Maarssen. Wij begrijpen dat u iemand wilt inschakelen met de benodigde kennis en professionaliteit. Als uw VvE verzorgen wij financiële, administratieve en bouwkundige diensten. Daarbij werken wij volgens de NEN 2767 normen.

Graag meer informatie? Bel of mail ons

Wij zijn u graag van dienst. Wanneer u nog vragen heeft voor ons bouwkundig adviesbureau, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij bespreken graag met u hoe wij u van dienst kunnen zijn in Maarssen. Mailen kan naar: info@ohnbouw.nl. Wanneer wij uw bericht hebben ontvangen, dan zullen wij zo snel mogelijk contact opnemen. Wilt u ons graag persoonlijk spreken? Bel dan naar: 030-8781693. Gaat ons bouwkundig adviesbureau in Maarssen binnenkort ook voor u aan het werk?