Bouwkundig adviesbureau Nieuwegein

Alles onder één dak

Naar een bouwkundig adviesbureau in Nieuwegein op zoek? Dan bent u bij Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV aan het juiste adres. Of u nu iemand zoekt voor het opstellen van een bouwkundig rapport of voor VvE beheer, wij kunnen u van dienst zijn in Nieuwegein. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat erbij al deze zaken komt kijken. Op deze manier kunnen wij u optimaal helpen. Waarvoor schakelt u ons bouwkundig adviesbureau in?

Een klantgerichte werkwijze

Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk bij ons bouwkundig adviesbureau. Iedere dag opnieuw doen wij ons uiterste best voor u in Nieuwegein. Of het nu gaat om een bouwkundige keuring of vastgoed beheer, wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen. Voordat wij aan het werk gaan bij u, nemen wij graag uw verwachtingen met u door. Uiteraard verliezen wij deze tijdens onze werkzaamheden niet uit het oog. Profiteer ook van een persoonlijke aanpak en kies ons bouwkundig adviesbureau in Nieuwegein.

Bouwkundig adviesbureau Nieuwegein

Het totale proces bij ons in handen

Het bouwen van een woning of ander pand is complex. Ook brengt het de nodige risico’s met zich mee. U doet er dan ook verstandig aan om te kiezen voor een expert in bouwbegeleiding. De bouwmanagers van ons bouwkundig adviesbureau kunnen uw project in Nieuwegein begeleiden en u van advies voorzien. Hierbij houden wij kwaliteit, tijd en uw budget in acht. Wij staan voor een resultaatgerichte en duurzame werkwijze.

Daarom ons bouwkundig adviesbureau in Nieuwegein

U kunt natuurlijk een ander bouwkundig adviesbureau inschakelen. Waarom zou u dan bij ons naar binnen lopen en niet bij een ander in Nieuwegein? Het antwoord hierop is simpel. Omdat wij u het volgende bieden:

  • Een ruim dienstenpakket: van hulp bij een bouwkundige keuring tot het opstellen van een bouwkundig rapport.
  • Wij bieden u kwaliteit tegen een scherpe prijs
  • Bouwkundig advies op allerlei vlakken. Denk aan brandveiligheid en Meer Jaren Onderhoud Planning (MJOP)
  • Wij zijn op de hoogte van de laatste wetgeving en regeling
  • Ons adviesbureau hanteert een duurzame werkwijze

Meer weten? Neem contact met ons op

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van ons bouwkundig adviesbureau? Of zou graag van onze diensten gebruikmaken in Nieuwegein? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Neemt u dan ook gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 030-8781693. Stuurt u ons liever een e-mail? Dan kan dit naar info@ohnbouw.nl. Wanneer gaat ons bouwkundig adviesbureau in Nieuwegein voor u aan de slag?