Over OHN

Energiezuinig en duurzaam bouwkundig advies

OHN Bouwkundig advies is een jong en dynamische bedrijf. Wij werken met veel transparantie, passie en expertise aan breed bouwkundige projecten. Bij ons staan de wensen van opdrachtgever op de voorgrond. Energiezuinig en duurzaamheid zijn begrippen die bij OHN centraal staan. Deze kernwaarden zijn terug te vinden door het hele bedrijf. Van de medewerkers tot en met de gerealiseerde projecten.

200Bouwkundige keuringen
9VvE’s in beheer
4Adviseurs in dienst
15Vaste opdrachtgevers

Onze visie op bouwmanagement

Het bouwproces is complex en vol risico’s. Alleen met een strakke sturing door een ervaren projectmanager worden bouwprojecten succesvol opgeleverd. De bouwmanagers van OHN Bouwkundig Advies begeleiden en adviseren opdrachtgevers bij het realiseren van ambities binnen afgesproken projectkaders van kwaliteit, tijd en geld. Het bouwmanagement van OHN Bouwkundig Advies zet kennis en deskundigheid in om de belangen van de opdrachtgever optimaal te behartigen. Ons bouwmanagement staat voor een resultaatgerichte aanpak met een sterke focus op duurzaam bouwen.

Lees meer over ons Bouwkundig Adviesbureau

NHG gekwalificeerd

De Nationale Hypotheek Garantie stelt strenge eisen aan bouwkundige keuringen. Onze werkzaamheden, keuringen en rapporten zijn gekwalificeerd met het NHG keurmerk.

Wat zeggen ons opdrachtgevers

Ervaringen