Bouwkundig adviesbureau Utrecht

Alles voor bouwmanagement onder één dak

Bent u op zoek naar een bouwkundig adviesbureau in Utrecht? Dan bent u bij Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring hebben wij alles in huis om u uitstekend van dienst te zijn. Wij kunnen u met diverse diensten helpen als bouwkundig adviesbureau. Waarvoor schakelt u ons in Utrecht in?

Waarbij wij u kunnen helpen

Ons bouwkundig adviesbureau in Utrecht kan u met een breed pakket aan diensten helpen. Zo kan ons bouwkundig adviesbureau bij de aanschaf van een nieuwe woning zorgen voor een bouwkundige keuring of juist voor een verkoopkeuring bij verkoop. Daarnaast zijn wij in Utrecht ook graag van dienst met het volgende:

  • Het opstellen van een bouwkundig rapport bij een keuring
  • Advies over allerlei bouwkundige zaken
  • Bouwbegeleiding van het begin tot het einde van uw project
  • Bouwmanagement
  • Bouwcoördinatie

Bouwkundig adviesbureau Utrecht

Uw wensen staan bij ons centraal

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij ons bouwkundig adviesbureau. Wij doen er dan ook ieder alles aan om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn in Utrecht. Voordat wij met uw project aan de slag gaan, zullen wij uw wensen in kaart brengen. Tijdens onze werkzaamheden verliezen wij deze uiteraard niet uit het oog. Heeft u een budget in gedachten? Ook daar houden wij rekening mee.

Ook voor vastgoed beheer

U kunt niet alleen terecht bij ons wanneer u zoekt naar een bouwkundig adviesbureau. Ook voor VvE beheer bent u bij ons aan het juiste adres. Vastgoed beheer vraag om bepaalde kennis. Wij van Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV hebben deze in huis. Onze vakmensen weten precies wat er komt kijken bij het beheer van appartementencomplexen in Utrecht en omgeving. Bij ons kunt u altijd rekenen op een professionele en heldere aanpak.

Ons bouwkundig adviesbureau in Utrecht?

Wilt u graag meer weten over ons bouwkundig adviesbureau? Zou u informatie willen ontvangen over de mogelijkheden in Utrecht? Of heeft u nog een andere vraag voor ons? In al deze gevallen staan onze medewerkers graag voor u klaar. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar: info@ohnbouw.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk op uw bericht terug. Spreekt u liever een van onze medewerkers persoonlijk? Bel dan naar: 030-8781693. Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV is uw bouwkundig adviesbureau in Utrecht.