Vastgoed Beheer

Alles geregeld bij één bedrijf

U wilt graag het vastgoed beheer uit handen geven? Dan zoekt u vast naar een betrouwbare partner met kennis van zaken. Een partij die alles voor u goede banen weet te leiden. U bent bij Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV dan op de juiste plek. Kiest u voor ons, dan bent u verzekerd van transparant en professioneel beheer van uw appartementen en woningen. Wij nemen alles wat er komt kijken bij het beheren van vastgoed van u over. U heeft hier zelf geen omkijken meer naar.

Een transparante aanpak

Wanneer u een bedrijf inschakelt voor vastgoed beheer, dan wilt u precies weten waar u aan toe bent. U wilt zeker weten dat alles netjes geregeld wordt. En dat u niet achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan. Dat snappen wij bij Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV. Wij nemen u alles op het vlak van vastgoed uit handen. Daarbij hanteren wij een heldere werkwijze. Wij bespreken vooraf met u graag wat uw wensen zijn voor beheer. Zo weet u altijd wat u van ons mag verwachten.

Complete ontzorging

Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV neemt alles op het gebied van vastgoed van u over. Wij helpen u graag bij alle administratieve en financiële zaken. Maar ook op bouwkundig vlak kunnen wij u van dienst zijn. Ook voor het onderhoud van uw pand draaien wij ons hand niet om. Bij het beheer van uw appartementencomplex houden wij uiteraard rekening met de geldende normen. Zo weet u zeker dat alles goed geregeld wordt.

Vastgoed beheer van OHN

  • Het gehele beheer van uw pand nemen wij op ons
  • Wij houden de NEN 2767 normen in acht
  • Een heldere werkwijze, waardoor u weet waar u aan toe bent
  • Wij kunnen ook diverse taken op het vlak van bouwmanagement overnemen
  • Ook voor advies op het gebied van vastgoed

Vastgoed beheer

U wilt graag contact opnemen?

Wilt u graag meer weten over hoe wij u kunnen helpen bij het beheer van uw pand? Of heeft u nog een vraag over vastgoed en het beheren hiervan? Dan staan onze vakmensen in beide gevallen graag voor u klaar. Bel direct naar: 030-8781693. Is uw vraag minder dringend? Dan kunt u er ook voor kiezen om een e-mail te sturen: info@ohnbouw.nl. Wij zullen dan spoedig een reactie sturen. Kiest u ook Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV voor vastgoed beheer?