VvE Beheer

Alles voor vastgoedbeheer onder één dak

Wilt u graag uw VvE beheer uit handen geven, dan zoekt u naar een partij met kennis van zaken. Een bedrijf dat alles voor u in goede banen leidt. Bij Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV bent u dan aan het juiste adres. Wij garanderen u een professioneel en transparant beheer van uw appartementencomplex. Wij nemen alles op het vlak van VvE van u over: van administratie tot financiële zaken. U hoeft zelf niets meer te regelen wanneer u voor ons kiest.

VvE Beheer

Kies voor een heldere werkwijze

Wanneer u iemand inschakelt voor VvE beheer, dan wilt u natuurlijk weten wat u kunt verwachten. U wilt dat alles netjes geregeld wordt. Dat begrijpen wij bij Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV. Wij nemen u uw VvE uit handen. Hierbij hanteren wij een transparante aanpak. Vooraf nemen wij met u door wat u van het beheer verwacht en wat uw wensen zijn. Ook het kostenplaatje spreken wij met u door. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent. En dat is wel zo prettig.

Compleet ontzorgd door Ohn

Wij kunnen u het complete beheer uit handen nemen van uw appartementencomplex. Zo nemen wij graag de financiële en administratieve taken van u over, maar ook de bouwkundige diensten. Hierbij houden wij uiteraard rekening met de geldende normen en wetten. U heeft op deze manier zelf geen omkijken meer naar uw VvE. En u weet zeker dat alles goed geregeld wordt.

Daarom ons voor VvE beheer

  • Wij kunnen het gehele beheer van uw pand(en) overnemen
  • Wij werken volgens de geldende NEN 2767 normen
  • Transparante aanpak waardoor u precies weet wat u kunt verwachten
  • Op het vlak van bouwmanagement kunnen wij ook diverse taken op ons nemen
  • Wij voorzien u tevens graag van passend advies op VvE gebied

Wilt u graag contact opnemen met ons?

Heeft u nog vragen over ons beheer, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook voor het maken van een afspraak om uw VvE te bespreken, kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact opnemen kunt u doen door te bellen naar: 030-8781693. Wij staan helpen u dan graag verder. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@ohnbouw.nl. Wij zullen spoedig antwoorden. Regelen wij van Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV binnenkort ook uw VvE beheer?