Bouwkundig adviesbureau Zeist

Uw adres voor alle bouwkundige zaken

Bent u naar een bouwkundig adviesbureau in Zeist op zoek? Dan heeft u in Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV de juiste partner gevonden. Wij kunnen u op het vlak van bouwmanagement in Zeist bij een uitgebreid pakket aan werkzaamheden helpen. Ons bouwkundig adviesbureau biedt begeleiding en advies. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis weten wij precies wat hierbij komt kijken om aan uw wensen te kunnen voldoen.

Bouwkundig adviesbureau Zeist

Voor al uw keuringen

U kunt bij ons bouwkundig adviesbureau terecht voor diverse bouwkundige keuringen in Zeist. Dit kan een bouwkundige keuring bij een verkoop zijn of juist de aanschaf van een woning. Maar wij kunnen ook een deelkeuring voor u uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan een vloerkeuring of een inspectie van het dak. Van de keuring kunnen wij een bouwkundig rapport opstellen. Ook kunnen wij een meeloopkeuring zonder rapport maken. Deze keuring is goedkoper. Onze specialisten vertellen u graag meer.

Begeleiding bij uw bouwproject nodig?

U kunt ons bouwkundig adviesbureau in Zeist inschakelen voor bouwbegeleiding. Tijdens het gehele bouwproces begeleidt onze bouwmanager u. Wij kunnen u helemaal ontzorgen in Zeist. Ons bouwkundig adviesbureau geeft leiding aan ingeschakelde adviseurs en alle uitvoerende partijen. Op deze manier wordt de ambitie van de opdrachtgever gerealiseerd binnen de afgesproken projectkaders.

Waarom ons bouwkundig adviesbureau in Zeist?

Bij Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV begrijpen wij dat u ook van de diensten van een ander bouwkundig adviesbureau gebruik kunt maken in Zeist. Daarom doen wij graag die stap extra voor u. Zo profiteert u bij ons altijd van het volgende:

  • Wij hebben jarenlange kennis en ervaring in huis
  • Hulp bij een breed dienstenpakket: van vastgoed beheer tot keuringen
  • Bouwkundig advies waar u ook echt wat aan heeft
  • Onze vakmensen werken duurzaam en energiezuinig
  • Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en regels

Graag wat meer informatie?

Wilt u graag hulp bij VvE beheer in Zeist? Of heeft u juist een andere vraag die u aan ons bouwkundig adviesbureau zou willen stellen? In beide gevallen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Telefonisch bereikt u ons door te bellen naar: 030-8781693. Wilt u graag een e-mail zenden? Dan kan dit naar: info@ohnbouw.nl. Zodra wij uw bericht ontvangen hebben, zullen wij spoedig contact opnemen. Van vastgoed beheer tot bouwkundige keuring, Ohn Bouwkundig Advies en Consultancy BV is uw bouwkundig adviesbureau in Zeist.